Återanvända mobiler

Genom att köpa en återanvänd mobil minskar du din klimatpåverkan och gör samtidigt din plånbok glad. Välj den modell som passar dig i vårt breda sortiment av begagnade mobiler.

Återanvända mobiler är ett samarbete mellan Telenor och webshoppen INDY - I’m Not Done Yet som drivs av Brightstar, en global mobildistributör. Hos INDY säljs begagnade telefoner som samlats in i Norden, till stor del genom Telenor Change. Innan telefonen hamnar i webshoppen redo att säljas rensas den på innehåll. Den kontrolleras också så att den fungerar som den ska, både med hjälp av en mjukvara samt genom manuell inspektion.  Sedan rengörs telefonen med desinficerande medel innan den packas och skickas till dig som beställt den.

Varje gång någon köper en begagnad telefon i någon av de webshoppar som drivs av INDY klimatkompenserar INDY två ton CO2 utsläpp. Det är nästan lika mycket som utsläppen från att producera 30 nya iPhones. Klimatkompensationen görs i samarbete med teknik- och klimatföretaget CHOOOSE.  Vill du läsa mer om INDY och CHOOOSE kan du göra det här.

När du handlar i denna shop säljs alltså telefonen till dig av INDY och du får två års garanti.

Du kan också köpa ett utvalt sortiment av telefoner tillsammans med ett abonnemang direkt av Telenor här.